Google Ads når du vil være synlig hurtigt

Den største fordel ved Google Ads er, at det fungerer hurtigere end SEO. Både SEO og Google Ads er vigtige markedsføringsstrategier for søgemaskiner, der genererer mere trafik og kundeemner til din virksomhed. Men en veloptimeret Google Ads-kampagne kan arbejde meget hurtigere for din virksomhed, så du får de meget eftertragtede top 3 pladser i søgningen.

Google Ads når du vil foran konkurrenterne

Google Ads er hurtig og effektiv annoncering

Du må aldrig ignorere din SEO og de organiske kilder, da de har flere langsigtede fordele. Med Ads får du dog en større chance for at få mere trafik og flere kundeemner ind på sitet med det samme. Google Ads platformen er meget gennemsigtig, så du ved præcis, hvad der sker med dine kampagner og annoncer. Du kan derfor løbende justere og optimere dine kampagner dagligt, pause dem der ikke er aktuelle i fx. sommersæsonen og lave nye kampagner der løbende matcher dine behov. 

Du skal bruge både SEO og Ads samtidigt, og huske at være realistisk med hensyn til succesrammen og din indsats / spent (penge), der er nødvendig at bruge på begge 2.

3 grunde til GOOGLE annoncer er hurtigere og meget effektiv

SEO som du bygger op sideløbende med dine Google annoncer skal have tid til at arbejde sig op i de organiske søgeresultater, mens Google annoncer skaber øjeblikkelig synlighed. 3 gode grunde til du skal benytte Google annoncer er: 

 • Du kan fokusere på flere søgeord ad gangen.
 • Du kan slå kampagner til og fra, når du vil.
 • Annoncer, der vises øverst på siden, får øjeblikkelig synlighed. Folk får kendskab til dit brand.

GOOGLE ADS øger Brand Awareness

Når du vil øge kendskabet til dit brand, så er Google Ads også et godt bud. Ud over at øge din trafik, dine klik og dine konverteringer er Google annoncer også en effektiv måde at fortælle folk om dit brand på.

Brandsøgninger er vigtige, så når du via Google annoncer lærer dine kommende kunder. at du findes, vil de fremover være mere tilbøjelig til at huske dit navn og søge efter det. 

Når det kommer til SEO, afhænger din ranking også af antallet af dine brandsøgninger og alle dens søgevariationer. Det er en anden grund til, at du også skal sigte mod at øge brandbevidstheden gennem organiske søgninger såvel som gennem displayannoncer, samtidig med du kører annoncer.

Google annoncer vil fortælle dig præcis, hvad der sker med dine kampagner:

 • Hvem klikkede på din annonce.
 • Hvor mange leads/kundeemner har du fået genereret.
 • Hvor meget trafik du har fået fra Ads til dit websted.
 • Hvilket søgeord genererede mest trafik og flest leads/kundeemner.
 • Hvor meget koster det dig pr. lead?

Det hjælper os marketingfolk med at forstå, hvad der fungerede, og hvad der ikke fungerede på dine kampagner. Ved hjælp af alle disse data og oplysninger kan vi derefter løbende dagligt tilpasse dine kampagner, indtil du opnår de mest optimale resultater.

Hvad er min Google ads pris? - du bestemmer selv dit daglige spent / forbrug

Din Google ads pris afhænger helt af dig selv. Du bestemmer som virksomhed dit daglige spent.

Om du vil bruge 100 kr dagligt, 500 kr dagligt eller 1000 kr dagligt afhænger både af dit afsatte forbrug, men også af dine forventninger. Det er klart at et højere spent rækker længere før det er opbrugt. Vi justerer løbende spent op og ned for vores kunder.

Udforsk mere ved hjælp af dine Google annoncer

Når du linker din Google Ads-konto til din Google Analytics-konto opnår du de bedste data. Ads er en fantastisk platform, men den fortæller dig ikke, hvad folk gør, når de har klikket på annoncerne. Google Analytics derimod hjælper dig med at forstå dine kunders adfærd.

 • Hvor længe har en besøgende opholdt sig på din side
 • Hvor mange sider har vedkommende besøgt
 • Hvad er afvisningsprocent på din destinationsside
 • Du får uddybende detaljer om nye besøgende og tilbagevendende besøgende

Sådan tackler du dine konkurrenter bedre med Google Ads

Når nogen går på Google og søger efter noget relateret til dit produkt eller dine tjenester online, og du ikke kører annoncer, men dine konkurrenter gør det, så betyder det problemer for dig. Du mister nemlig forretningen næsten øjeblikkeligt. For dine konkurrenter kommer op først i Google på deres annoncer og har en klar fordel allerede her.

Du skal holde øje med dine konkurrenter for at se, hvordan de promoverer deres forretning, hvilke typer annoncer de kører osv. Google Ads er transparent og hjælper dig med at gøre dette. Vi griber alle de muligheder, der kommer din vej, og får dig til at skille dig ud fra din konkurrenter med Google Ads.

Nu fik du en masse gode grunde til. hvorfor du bør annoncere på Google Ads. 

Tag fat i os og få en snak om Google Ads overhovedet giver mening for dig og din virksomhed. Vi er Google Partner.

Optimer jeres online salg samt synlighed med Google Ads

Vi har allerede hjulpet mange kunder til mersalg samt øget synlighed på nettet med mærkbare resultater