Søgemaskineoptimering

Bliv fundet på Google side 1

Optimering af hjemmesider eller webshops på søgemaskinerne er en kombination af fleres forskellige faktorer. Søgemaskineoptimering bliver ofte også blot kaldt for SEO i branchen.

HVAD ER SØGEMASKINEOPTIMERING?

Søgemaskineoptimering går i bund og grund ud på at følge Googles ‘regler’ til punkt og prikke for at være præsentabel som website og gøre sig ‘fortjent’ til at få gratis eksponering på Googles platform.

Generelt er det udelukkende kun et spørgsmål om at henvende sig til mennesker når man arbejder med SEO, ikke søgemaskiner.

Det kan være et stort arbejde at SEO-optimere på alle fronter. Ud over at opdatere hjemmesiden efter Googles kriterier skal jeres content også skræddersys efter målgruppen, så I primært får besøgstal fra relevante leads. Det kræver, at I kender jeres målgruppe utrolig godt og har indsigt i, hvad de søger på.

Hos Flash Marketing er vi specialister i at indspore os på jeres målgruppe og optimere jeres content, så I får en god placering blandt søgeresultaterne. Som Google Partners har vi samtidig helt styr på, hvordan vi optimerer jeres hjemmeside effektivt og gør den både brugervenlig og mobilvenlig.