Hastighedsoptimering gør din hjemmeside hurtigere og det er vigtigt

Kender du hastigheden på dit website / webshop? Det gør brugerne og ikke mindst Google.

Det bliver mere og mere vigtigt for Google, hvor hurtigt din side loader, for Google har fokus på brugerne, og ingen brugere gider vente ret længe på din side svarer.  

En langsom side kan derfor være direkte skadeligt for dit website, og i sidste ende kan Google give siden en anmærkning om den er langsom, og så er der ingen der klikker ind på din side, fordi den er så langsom den irriterer brugerne i stedet. Google smider de sider øverst der fungerer bedst all-round for brugerne, og her spiller mange andre ting ind udover hastigheden.

At have en hurtig hjemmeside er vigtig for at kunne fremstå brugervenlig, og gøre det let som en leg for kunden at gennemføre et køb. Skal kunderne først vente på, at siden loades, søger de hurtigt over til konkurrenten. Husk Google er bruger relateret og det betyder, at for at dit website kan virke interessant for Google, skal det først og fremmest være interessant for dine kunder at være på dit website, din side skal loade hurtigt og dine besøgende skal blive på siden i længere tid. 

Google rangerer dit website baseret på andres handlinger. De belønner dig ikke bare, fordi du bruger populære søgeord eller har en masse content eller siden loader hurtigt. 

Google er meget mere interesseret i at se, at dine besøgende virkelig læser, deler og engagerer sig i dit SEO optimerede indhold. Hastigheden er blot en vigtig del af det.

En hurtig side giver:

  • Højere placeringer
  • Højere CTR (click through rate)
  • Flere konverteringer
  • Længere besøgstid på dit website
40
LCP

Largest Contentful Paint

1200
FID

First Input Delay

10
CLS

Cumulative Layout Shift

Optimer jeres online salg samt synlighed

Vi har allerede hjulpet mange kunder til mersalg samt øget synlighed på nettet med mærkbare resultater

Du bestemmer hastigheden - Gepard eller skildpadde?

Geparden er det hurtigste dyr i verden med en hastighed på 110 km/t. Den sorte helt op til 129 km/t. Skildpadden derimod er m e g e t langsom. Så spørgsmålet er, hvor din side befinder sig henne hastighedsmæssigt?

Falder dine besøgende i søvn eller forlader de siden meget hurtigt i kedsomhed eller drøner de rundt på din side meget længe og snuser til alt dit indhold, fordi den er lynende hurtig til at loade alt indhold?

Hjemmeside optimering - Hvordan får jeg et hurtigt website?

 Der findes forskellige tiltag som kan gøre din hjemmeside hurtigere, de fleste kræver at du har et vist kendskab til både serverindstillinger, plugins, programmering og komprimering af billedefiler. Det kan være tricky og få optimeret dit website, så det er hurtigt nok, og derfor benytter vi mange forskellige værktøjer og plugins til dette.

Hvor langsom er mit website? Hvordan tester vi din hastighed?

Vi kan hurtigt teste din hastighed på din side med forskellige programmer, så du kender loadhastigheden. 

Vi får mange detaljer ud omkring dit website, hvor hurtigt din side loader, hvor der skal optimeres og hvorfor den er langsom.

Efterfølgende optimerer vi dit website efter aftale.

Flash.dk Hastighedsoptimering

Er mine billeder for store? Hvordan komprimerer vi dine billeder?

Der findes mange forskellige værktøjer til at komprimere billeder og filer. Disse vil hjælpe til at fremme websitets hastighed. Store tunge billeder og filer der fylder rigtig meget sluger meget loadtid, og det kan nemt koste dig mange utålmodige kunder.

Hvordan hastighedsoptimerer vi dit WordPress website? Få hurtigere WordPress loadhastighed

Hastighed har som sagt noget at sige i forhold til din placering på Google. Søgemaskinen vurderer hjemmesidens kvalitet efter dens loadetid og lader kun de allerbedste komme øverst blandt søgeresultaterne. Med meget content på din hjemmeside kan det virke svært at gøre hjemmesiden hurtigere. Men her har vi mange tricks i ærmet. Vi benytter mange forskellige værktøjer og plugins til optimering af din hjemmeside alt afhængig af, hvad vores analyser og test viser  årsagen til den langsomme hastighed er.

Hos Flash Marketing optimerer vi din hjemmeside, så den er lynhurtig på alle fronter. Det gør samtidig dit site mere stabilt og får det til at fremstå mere pålideligt. Pludselig kan du endda have plads til meget mere på serveren, uden at det gør din hjemmeside langsommere.