Skarpe SEO tekster der skaber blikfang

Din hjemmeside er det digitale visitkort og samtidig din personlige sælger. Dine kunder er havnet på din side, fordi noget har fanget deres øje, måske var det via en Google ads, og nu venter de på at blive inspireret og begejstret af dit SEO Content, altså dine motiverende og uddybende spændende SEO tekster du har på siden, og som de bare ikke kan slippe, men bliver nødt til at læse igen og igen.

MEN, hov – nu var det bare sådan, at du ikke havde fået opdateret dine tekster SEO mæssigt, og de derfor efter 10 sekunder finder teksterne og indholdet på dit website kedeligt og uinspirerende, så de forlader dit website lynhurtigt, og du må endnu en gang vinke farvel til en mulig kommende kunde.

Det er naturligvis brandærgerligt, for kunderne var allerede inde på dit website, og du kunne have fanget deres interesse, og du kunne nok også have fået en ny kunde.

 

Fang dine kunder 100% med SEO tekster - du fik mig allerede i titlen

Du har netop fået en fantastisk mulighed for, at tiltrække dine kunder, og give dem det de leder efter. Men først skal du vide, hvad de leder efter, og derfor er en søgeordsanalyse første skridt til godt content på dit website. Du skal nemlig skrive om det kunderne leder efter i Google, og til det har du brug for at vide, hvilke søgeord der er trafik på, så du kan få netop de kunder ind på dit website eller i din webshop. Dine SEO tekster skal hjælpe dine kunder med at løse deres problemer. 

 • De leder f.eks. efter en gartner der kan anlægge en flot indkørsel og sætte jordspyd til den nye terrasse, løs problemet ved at fortælle dem om, hvordan du kan hjælpe dem.
 • Eller deres hoveddørsnøgle er forsvundet, løs problemet ved at fortælle du kan være der indenfor 30 minutter og omkode deres dør til nye nøgler. 

Hvad er SEO? - Lær at skrive SEO tekster

SEO betyder Search Engine Optimization – på dansk søgemaskineoptimering. Kort sagt, bruger vi de søgeord der er trafik på og som du ønsker at blive fundet på, når du får skrevet dine SEO tekster hos os. Se eksempler på SEO tekster indhold:

 • Titler skal skille sig ud og æde dine kunder ved første blik. Hvad er seo titel? Du skal have en H1 på hver side som er den vigtigste titel på siden. Den fortæller Google hvad siden handler om og den skal indeholde dit søgeord, og gerne først i sætningen.
 • Hvordan sluger dine metadescriptions, også kaldet metabeskrivelser, dine kunders opmærksomhed uddybende?
 • Hvad med en killer indledning der fanger dine kunder i første linje?
 • Linker du til relevante kilder og øger din SEO på siden?
 • Hav tekster på siden der får dine kunder hurtigt i mål. Hvem vil ikke gerne “score” uden besvær. Tænk hvis der ingen forsvarsspillere var i en fodboldkamp, og du bare kunne løbe hurtigt op og score? Så let skal det være for dine kunder at konvertere på din side.
 • Så VÆK dog nysgerrigheden hos dine kunder. Husk Google gerne vil give de bedste resultater til deres brugere, så de fedeste tekster der fanger brugerne mest placeres i toppen af søgemaskinerne.
 • Du kan med fordel så nogle nysgerrigheds “frø” som fx. Men ved du hvad du også kan? Prøv lige og se her. Og nu til det bedste…. osv.
 • Søgeord, jo de skal da være på siden, men LSI er MEGET vigtigere i Google øjemed. LSI handler om synonymer og relaterede ord, dvs. at Google kigger på helheden af dine SEO tekster, og ser på hvilke relaterede søgeord du ellers har brugt udover det søgeord du gerne vil ranke på. Google kan på denne måde langt bedre forstå, hvad din side egentlig handler om, og det er langt vigtigere at benytte dem, end at du gentager dit søgeord (ALT for) mange gange (keyword density).
 • Social proof betyder at dine kunder ofte gør det andre kunder gør. Så har du testimontials og anbefalinger så prop dem på siden. Du guider simpelthen dine kunder hen til de produkter / ydelser du gerne vil sælge dem.
 • Brug ALTID CTA i dine tekster. CTA betyder Call to Action og er fx en køb knap, skriv dig op til nyhedsbrev knap, send en mail knap, ring os op knap osv.

Professionel tekstforfatning og SEO tekster med fængende indhold

SEO tekstforfatning

Hos Flash Marketing er vi gode til at sætte fingeren på pulsen og ramme din målgruppes interesse og behov med lækre professionelle fangende og fortryllende SEO tekster, som afspejler virksomhedens høje faglighed og ekspertise. Samtidig forstår vi at kreere lækre spændende SEO tekster, der giver dig optimal digital synlighed. 

Vi tilbyder SEO-optimerede tekster særligt designet til at ramme din målgruppe. Samtidig sørger vi for, at det er spændende læsning skrevet til levende nysgerrige mennesker, der googler efter informationer og leder efter lige præcis det du kan og sælger.

Seo Tekster - Content 2021 flash.dk

SEO tekster pris

På udkig efter professionelle SEO tekster til jeres website – kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres behov og en fair god SEO pris på SEO optimering og SEO tekster til dit website/shop.

Blogging til at skabe positiv opmærksomhed omkring jeres brand

Content på jeres hjemmeside kan på mange måder fungere som jeres interne markedsføring. Det har vist sig effektivt at give brugerne en anden grund til at besøge jeres hjemmeside end blot handel. Det kan være gode tips, insiderviden og guides på jeres hjemmeside, som gør brugerne nysgerrige på jeres brand. Ved at give god indsigt i emnerne reflekterer I jeres professionalitet gennem kvalitetscontent. Det vil styrke jeres relation til brugerne og afspejle høj pålidelighed i jeres brand. SEO-mæssigt er blogging effektivt, da det giver jer lejlighed for at skrive om emner, I gerne vil associeres med. Samtidig holder det jeres hjemmeside aktiv og dermed relevant i Googles øjne. Flash Marketing hjælper jer med effektiv blogging, som engagerer jeres besøgende og øger jeres digitale synlighed. Vi hjælper med alt fra at udarbejde en effektiv contentplan til udførelsen af selve skrivearbejdet. Nysgerrig på, hvad blogging kan gøre for jeres digitale synlighed? Kontakt os i dag for mere info.