Ecommerce / Webshop - Få en WooCommerce webshop

WooCommerce er den mest populære webshop platform i hele verden.

Flere og flere danske webshops vælger WooCommerce. Danske webshops på WooCommerce er mest søgemaskinevenlige, for de har nemlig en uovertruffen opsætning med hensyn til SEO, hvilket betyder det er nemmere for Google at forstå din webshop, og det betyder også at Google viser dig højere i deres resultater.

Ecommerce - få din egen WooCommerce webshop i WordPress der konverterer og skaber online indtægter

Google Trends er ikke i tvivl om, hvad kunderne leder efter, og hvordan trenden ser ud. Folk søger på webshop og e-handel, og de leder samtidig efter en WooCommerce shop.

Forståeligt nok, for med lockdown og et samfund der stort set har været lukket ned i ugevis pga. Covid19, så er webshop ejerne stort set de eneste, der har nydt den stigende tendens til, at folk handler STORT ind online hjemmefra sofaen. 

Skal du bygge indtægter online med en Webshop eller skifte din gamle shop over til WooCommerce?

Folk køber mere og mere online, og får sendt det direkte til døren, hvilket gør det nemt at holde afstand og ikke skulle bevæge sig ud af huset som Sundhedsmyndighederne har anbefalet os alle under Covid19 udbruddet vi står midt i nu. 

Mens de fysiske butikker lider, så blomstrer online handlen nemlig og de danske webshops øger omsætningen. 

Står du og mangler en webshop, så anbefaler vi klart WooCommerce. Trenden på Google viser at det er det kunderne vil have. 

Flere og flere danske webshops får designet WooCommerce shops, og forskellen på brugen af platforme stiger. Tendensen til at vores kunder foretrækker WooCommerce, kan delvis forklares af den altid voksende interesse for WooCommerce´s platform – WordPress

Ecommerce, online handel er hastigt voksende. Lad os vise dig, hvad vi kan gøre for dig (se vores spændende resultater længere nede)

På Built With kan du også se tendensen på WooCommerce shop, hvor ca. 28% af alle shops benytter WooCommerce.

Webshop eCommerce synlighed flash.dk

Ecommerce - en 360 grader rundt webshop. Ads og SEO går hånd i hånd med din nye WooCommerce Webshop

trends ecommerce1
Flash.dk anbefaler WooCommerce Webhop til e-handel

Vi tager hånd om hele din E-commerce løsning. Omkostningerne er lavere i en webshop end i en fysisk butik. Netop fordi omkostninger er lavere, er det muligt for dig at sælge de samme produkter, du kan købe i fysiske butikker, bare billigere. Vi designer den perfekte shop til dig, der kan alt det du ønsker dig af en online webshop, og samtidig håndterer vi efterfølgende din digitale markedsføring.

Søgemaskineoptimering er f.eks. en lavthængende frugt for E-commerce Websites, og det betyder, at når vi designer og udvikler din webshop, så har vi øje for 360 grader optimering hele vejen rundt, lige fra SEO, til Content/SEO tekster, Søgeordsanalyse, opsætning af Search Console, og markedsføring via Google Ads.

Vi tilbyder dig en komplet Ecommerce løsning, så du hurtigt er i gang med at bygge stigende indtægter

Flash.dk Ecommerce Case - WooCommerce webshop

Er du spændt på at se, hvad vi gjorde for en af vores store kunder der skiftede fra en gammel Presta webshop over til en WooCommerce Webshop hos os, fordi mulighederne er markant større med den nye WooCommerce Webshop end med den gamle Presta?

Vi gjorde det her.

Sammenligning 2019 med 2020:

22. Marts – 20. April 2019 omsætning på 51.657,00 kr (Gamle Presta Webshop
22. Marts – 20. April 2020 omsætning på 543.019, 53 kr (Ny WooCommerce Webshop hos Flash.dk) 

Resultaterne udeblev heller ikke:

Ecommerce SPV Ehandel
Flash.dk WooCommerce Webshop - skiftet fra en gammel Prestashop

Skal vi designe en indbydende WooCommerce Webshop til dig med SEO og Ads koblet på?

På trods af det faktum, at SEO har den højeste ROI i enhver e-handels markedføringskampagne, er de fleste online butikker sammensat med yderst ringe eller slet ingen hensyntagen til søgemaskiner og mennesker. 

Sociale medier og betalte annoncer har kronede dage, og de har uden tvivl har en stor effekt på kunders køb, men de kræver også en konstant indsats og strøm af indkomst.

SEO kræver på den anden side KUN en god stor indsats i starten, for når du først rangerer på dine SEO tekster, får du praktisk talt salg på autopilot uden tilbagevendende udgifter. Det er selvfølgelig en simpel forklaring, men får idéen dig ikke til at stoppe op og tænke – SEO, ja tak?

Gratis, tilbagevendende, højkonverterende trafik – ja tak eller nej tak? 

Selvfølgelig er svaret JA TAK.

Og det er, hvad du vil opleve med en SEO optimeret webshop, og her taler vi om at du får den bedste SEO-e-handelsstrategi.

Webshop eCommerce sælger i hele landet 2021 flash.dk

Ecommerce - webshop der er SEO optimeret fra start af