WordPress - design af ny hjemmeside

Vi udvikler professionelle hjemmesider i WordPress, med alle de sidst nye smarte funktioner, integrering med sociale medier, tydelige CTA, brugervenlige, responsive, unikke, mobilvenligt design og SEO optimerede fra start af. Vi har dygtige kodere og grafiker inhouse med mange års erfaring, så ring og få et uforpligtende tilbud. 

Udvikling og kodning af kreative unikke hjemmesider

Vi designer og bygger skræddersyede hjemmesider, der matcher dit brand. Google har øje for at din hjemmeside er unik, at teknisk SEO er på plads, og at dit content er interessant for dine besøgende, så de får lyst til at blive længe på siden. Alt det tager vi højde for, når vi udvikler din nye hjemmeside, og vi arbejder løbende på at optimere din SEO på siden, hvis det er en del af din løbende markedsføringsaftale du laver med os. SEO er en ongoing proces, når du vil ranke på side 1 og gerne i top 3. Her er opmærksomheden nemlig størst.

WordPress hjemmesider

Vi kigger på din virksomheds værdier, dit brand og dit produktsortiment. Sammen med designet vi udvikler til dig, fokuserer vi på kort og spot-on SEO optimerede tekster, som fremmer din søgemaskineoptimering af hjemmesiden.

Vores erfaring er at dit design, din tydelige kommunikation med relevant indhold henvendt til besøgende, din tekniske SEO og din løbende SEO optimering hænger sammen. En samlet professionel håndtering af alle områder af din hjemmeside vil betyde at siden bliver rangeret højere på Google og medvirker til at fastholde dine kunder, fordi det giver dem noget af værdi. Det ender derfor ofte med et øget salg og større omsætning.

Vi bestræber os på at lave dig en spændende flot hjemmeside, som er meget personlig, matcher dit brand, og samtidig afspejler din virksomhed på den bedst tænkelige måde. Vi sætter pris på et godt samarbejde og glade kunder. 

Har du gjort dig nogle tanker om, hvordan din hjemmeside skal se ud? Her får du noget inspiration:

Hjemmeside med integration af sociale medier

Vi integrerer nemt din hjemmeside med din facebook side eller andre sociale medier:

Stå stærkt i kampen om dine kunders opmærksomhed med GDPR, SSL og sikkerhed

Følgende ting er vigtige på din hjemmeside:

  • GDPR er nødvendigt og vigtigt på din hjemmeside. Du skal overholde EU’s persondataforordning og de skærpede lovkrav omkring beskyttelse af persondata. 
  • Hjemmesiden skal have et SSL-certifikat. SSL betyder Secure Sockets Layer, og er en ekstra sikkerhed for dine kunder. Med et SSL-certifikat på din hjemmeside, er kommunikationen mellem dine kunders browser og din hjemmeside krypteret. Uden et SSL-certifikat kører hjemmesiden på http i stedet for på https, og Google markerer den derfor i url linien som værende ”IKKE SIKKER”. Det kan koste dig dyrt i manglende trafik ind på hjemmesiden.
  • Sikkerhed på hjemmesiden. Et stadigt stigende antal hjemmesider hackes.. Du skal derfor have fuldstændig styr på sikkerheden på din hjemmeside. Vi hoster din hjemmeside og tilbyder TOP sikkerhed og løbende back-ups.

Hvad koster en hjemmeside?

For os handler din hjemmeside, om hvor mange besøgende du får, hvor længe de bliver hængende og om de spiser dit budskab og griber tlf. og ringer til dig, bestiller en service eller køber et produkt du tilbyder, og også om hvor mange henvendelser, vi kan skaffe dig gennem din nye hjemmeside. En hjemmeside der sidder lige i skabet koster mere end de billige hurtige løsninger du finder på nettet, for der er lagt en værdifuld tid og ekspertise bag udviklingen og designet, og der er kræset nøje om SEO optimeringen sammenlignet med de billige løsninger du finder, og lige præcis dét kan godt betale sig på den lange bane at investere 5000-10.000 kr mere på.

Kvalitet koster det ved vi alle, og det siger meget om dig og dit budskab, at du har investeret i dit brand og din virksomhed, ved at få designet en lækker hjemmeside, der virker tiltalende og spændende. Din hjemmeside er dit visitkort udadtil. Dine besøgende kan godt gennemskue om det er kvalitet de kigger på, eller om de er havnet på en skrabet hurtig løsning. 

Derfor kan det være en rigtig god investering, at du bruger 5.000 – 10.000 kr. mere på at få udviklet en professionel og SEO optimeret hjemmeside, der med tiden vil skaffe dig langt flere henvendelser og flere faste kunder end den billigste hjemmeside, du kan opstøve på markedet nogensinde vil.

Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde dig, så kommer vi med et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kodning af hjemmeside

WordPress hjemmeside

Design af mobilvenlige, responsive og brugervenlige unikke WordPress hjemmesider der matcher dit brand og behov. 

WordPress løsninger og hardkodning

Unikke hjemmesider der skiller sig ud

Mulighed for specifikt tema

Personaliseret til dit brand

Avanceret WP udvikling og hosting i høj klasse.

Hastighedsoptimeret, SEO optimeret, responsiv og brugervenlig