Flash Marketing Dorte Klattschou

Dorte Klattschou

SEO Specialist | Head of Content

Digital kommunikation med menneskelig indsigt og et suverænt teknisk overblik

Dorte Klattschou har som passioneret SEO specialist og Head of Content helt naturligt fingeren på pulsen, når det gælder SEO og Google Ads i Flash teamet.

Det tekniske overblik kan ifølge Dorte ikke stå alene. For at skabe effektfuld digital kommunikation, der både sælger varen og opbygger brands, skal du også elske mennesker og kunne sætte dig ind i deres situation for lynhurtigt at finde ud af, hvilke behov og ønsker dine kunder har, og hvad deres kunder leder efter. Først herfra kan du skabe effektiv, digital kommunikation, der er tilpasset målgruppen.

 

Hvis du ved, hvad du skal sige - så sig det!

Når man ved, at Dorte er uddannet coach og vant til at undervise i personlig udvikling, coaching, netværk og sundhed, giver det god mening, at kunderne karakteriserer Dorte som en fremragende kommunikator og en fantastisk netværker, der opbygger solide partnerskaber og et godt kundesamarbejde. Dorte er født nysgerrig og udadvendt og tager helt naturligt lederskab og erfaring med fra sit tidligere arbejde verden rundt. Dorte har tidligere været Business- og Life Coach, Projektleder samt Marketing- og Salgschef.

Når Dorte skal udtænke indhold til en digital kampagne, finder hun hurtigt ud af, hvilket content, der skal skrives. Den viden bygger både på analysedelen fra f.eks. Google og SEO værktøjer, og hvilket content, der skaber størst synlighed i forhold til Organisk SEO, samt annoncering på Google Ads og Facebook. For som Dorte plejer at sige – når man ved, hvad man skal sige, så sig det, og sørg for at flest muligt hører det! At Dorte hjælper virksomheder med SEO, markedsføring og synlighed på Facebook og Google, siger næsten sig selv.

Den digitale tilgang i øjenhøjde krydret med indlevelse og to-do-liste

En glad kunde kalder Dorte for SEO-tryllefeen og forklarer, at Dorte har evnen til at tage hånd om kundens hjemmeside med opsætning, design og SEO-optimering. Der bliver lavet søgeordsanalyser og konkurrentanalyser, hvor der hurtigt opstår målbare resultater på grund af en effektiv SEO-optimering. Dorte benytter en overskuelig værktøjskasse og to-do-liste, så typisk de lidt mindre kunder, kender deres næste skridt. Flash´s store kunder håndterer Dorte i tæt samarbejde med kunden selv. Og de kan naturligvis altid kontakte Dorte, hvis de har behov for akut hjælp eller næste trin på rejsen. At hun så samtidig har overblik, høj energi og et smittende humør er prikken over i’et.

Passioneret digital kommunikatør med overblik, indlevelse og drive

  • Ambitiøs og passioneret kommunikatør med coach- og salgsbaggrund
  • Specialist i SEO og Googles digitale platforme
  • Content creator med et kreativt drive baseret på indlevelse i målgruppens ønsker og behov
  • Tager naturligt lederskab på opgaverne med projektledelse, struktur og overblik
  • Udforsker løbende marketingstrategier, der kan generere salg på de digitale platforme
  • Brænder for at inspirere sine kollegaer og skabe de bedste resultater for kunderne
  • Bliver inspireret af marketingplaner, der skal konverteres til salg her og nu – og i fremtiden

Bonus info

Dorte har været fodboldtræner og trænet små piger og drenge i 10 år i bl.a. B82, Lyngby Boldklub og nu Virum Sorgenfri Boldklub. Dorte har arbejdet i Grønland, England, Spanien og USA og besøgt Facebook hovedkvarteret i Menlo Park, Palo Alto, Californien. Hun elsker sin hængekøje i stuen og går op i økologi og sundhed.

Kontakt Dorte