Flash Marketing Mathias Madsen

Mathias Madsen

Coder | WordPress | Ecommerce Udvikler
E-mail:
msm@flash.dk

Detaljeorienteret webudvikler med sans for god kundeservice

Mathias Madsen er en del af Flash teamet og arbejder i dag primært med webudvikling ud fra en baggrund som multimediedesigner. Mathias er stærk i de forskellige web tekno­lo­gier og design/usability, og så er han skolet i god og tålmodig kundeservice fra dag­ligvarebranchen. Et stort plus i en hektisk hverdag med mange fagudtryk.

Mathias har bred erfaring inden for CMS’er, PHP, MySQL, og CSS. Ud over de forskellige programmeringssprog har han også erfaring med grafiske værktøjer som Photoshop, Indesign, Premiere Pro, After Effects og Adobe Sketch. Det gør ham i stand til at sætte sit eget præg på designløsninger, og han har tidligere arbejdet tæt med udviklerteam for at skabe den bedste UX/UI.

Dit website er i gode hænder

Selvom Mathias er Benjamin på Bonfire, så er han meget selvstændig, struktureret og detaljeorienteret – noget som kunderne sætter stor pris på. Mathias følger altid sine opgaver til dørs og er både omstillingsparat og servicemindet. Han er vant til at føre dialog samt supportere over telefonen, e-mail og teamviewer mm. Mathias er med andre ord vant til at stå i en situation, hvor hurtig udredning af problemer er et must. 

Det tekniske overblik

  • Design og kommunikation, product testing, wordpress webmaster, sociale medier, gamification.
  • WordPress hjemmeside, oprettelse af undersider, Mail chimp, SEO, tekster, og alm. drift med mere.
  • Erfaring med Umbraco, WordPress, Joomla, Shopify, Drupal. Intermediate koder i PHP, med et afgangsprojekt i “dynamic driven databases”. God forståelse for Databaser, CSS, HTML, Jquery og diverse web teknologier.
  • Planlægning og design af brugerflader samt hjemmesider: HTML, CSS, Bootstrap, Foundation, Razor, MySQL, PHP, Angular. – Angular mobil applikationer – Databaser, big data. – CMS; Drupal, Umbraco, WordPress.
  • Multimedia Design & Communication med planlægning og design af hjemmesider. Redigering og produktion af video. Ide koncepter og design. – CMS; WordPress, Shopify.
  • Design af brugergrænseflader på IT løsninger.

Bonus info

Mathias har tidligere svømmet, dyrket sejlads og skydning på semihøjt niveau. I dag handler det om CounterStrike (rank Global elite), World of Warcraft, League of Legends (holdturnering) og Call of Duty (tuneringer). Mathias har også besøgt verdens største LAN event (Dreamhack).

Kontakt Mathias