CEO | Founder | PPC & SEO Specialist

Thomas Reinholdt

Thomas Reinholdt
+45 71 741 742
Skovlytoften 26B, DK 2840 Dennmark
SEO
Google Ads
Webdesign
Grafik
Wordpress

Thomas har været selvstændig erhvervsdrivende siden 2002 inden for WEB udvikling og Digital marketing som medejer af Webex fra 2002 indtil han solgte selskabet i 2018, hvorefter han nu har stiftet selskabet Flash Marketing.

De mange års erfaring inden for branchen skaber et godt og solidt grundlag, for at hjælpe og udfordre vores kunder og dermed få en sund og objektiv dialog og måske skabe en ny tilgang til, hvordan vores kunders kunder får den bedste mulige oplevelse og hvor fundamentet er dannet på faktuelle data og faktuel viden om brugerens adfærd, når de færdes på internettet.

Thomas haft det privilegium at være testperson for Google på flere af deres produkter samt brugt en del tid på undervisning af lærere på CBA/CBS samt undervisning af flere hundrede etablerede virksomheder samt iværksættere inden for hans specialer.Thomas er også en del af mentor programmet på LinkedIn og har været med fra startfasen.

Yderligere har han vundet pris for bedste Google Customer Case for en kunde, hvor han præsterede via Google Ads at lave en ROI på en faktor 400 gange pengene igen.

Mere info om Thomas finder du her

Mød Thomas på LinkedIn