Hvem er vi

Om os

Vi har arbejdet med en bred vifte af virksomheder, fra små start-ups til store virksomheder. Vi har hjulpet virksomheder med at nå deres mål inden for en række områder. Thomas Reinholdt, ejer af Flash Marketing har 26 års erfaring i webdesign og er ekspert i digital markedsføring.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer inden for digital markedsføring. Vi er eksperter i Google Ads, SEO, LinkedIn Marketing og Meta Ads. Vi har også erfaring med e-handel, design og content marketing.

BonfireCph K1A5967 p9bwmx90bcjqxspe0bb4awiujxcitgmhb9al31ri2c

Små start-ups og store virksomheder

Flash Marketing er et digitalt marketingbureau, der hjælper virksomheder med at nå deres mål på nettet. Vi har specialiseret os i Google Ads, SEO, LinkedIn Marketing og Meta Ads, og vi har erfaring med at arbejde med en bred vifte af virksomheder, fra små start-ups til store virksomheder. 

26 års erfaring

Flash Marketing er et digitalt marketingbureau med base på Strandvejen i Hellerup, Danmark. Vi har over 26 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at nå deres mål gennem design af hjemmesider, SoMe, Webshops og digital marketing. Hos Flash Marketing møder du primært Thomas Reinholdt, Mathias Madsen og Dorte Klattschou når du henvender dig. Vi har en bred vifte af kompetencer og flere specialiserede samarbejdspartnere som vi samarbejder med.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for digital marketing, herunder:

 • Webdesign og udvikling
 • Webshops
 • SEO og SEM
 • SoMe-markedsføring
 • E-mail marketing
img 0714 720

Thomas Reinholdt

thomas Reinholdt 1

Daglig overvågning og løbende opdatering

Succes inden for digital markedsføring kræver viden, løbende uddannelse og en lyst samt ikke mindst evne til lynhurtigt at tilpasse sig. Den har Thomas og hans team. Det er en del af jobbet – og de elsker det.

Alle digitale kompetencer samlet ét sted

• Design af workshops/E-commerce og websites
• Analyser med søgeordsanalyse, Google Analytics, Konkurrentanalyse og konverteringsoptimering
• Online annoncering med Display marketing, Google Ads, Google Shopping og remarketing
Søgemaskineoptimering med hastighedsoptimering, lokal SEO, Teknisk SEO og forfatning af tekster ud fra indgående kendskab til søgeord, målgruppe og produkter

Bonus info

Thomas bor i Kgs. Lyngby og har tre børn som han bruger sin fritid sammen med. Men Lyngby boldklub spiller også en stor rolle i Thomas liv. Han er både mangeårig sponsor og bruger en del søndage på Lyngby stadion i løbet af sæsonen.

Du kan ikke læse dig til ekspert i digitale medier. Du skal brænde for det

Thomas Reinholdt er pioner i internettets og Googles mange muligheder. Han begyndte allerede i 1996, året før Google lancerede sin søgemaskine, at arbejde med internettet og er grundlægger og ejer af Flash Marketing, som er Bonfires dedikerede eksperter i digital markedsføring.

For Thomas er ideen til digital markedsføring ret enkel. Det handler udelukkende om resultater. Der skal ikke være nogen undskyldning eller kompleks fagsnak for at skjule manglende fremskridt. Alt, hvad Thomas og hans team gør, er baseret på faktiske tal og enkle præstationsmål, så du som kunde altid kan være sikker på, at din vækst i omsætningen skaber et reelt afkast på din investering.

Thomas er i øvrigt også mentor på LinkedIn, hvor han svarer på spørgsmål relateret til hans kompetencer.

Den digitale værktøjskasse rummer alle værktøjerne

Thomas og hans team har alle kompetencerne i den digitale værktøjskasse og tilbyder digitale kommunikationsløsninger baseret på specialistviden inden for; Google Ads, SEM, SEO, Analytics, konverteringsoptimering, hjemmesider, E-commerce, branding og sociale medier. Teamet er ifølge dem selv, og resten af Bonfire, højlydt lidenskabelige, innovative, nørdede, datadrevne og hele tiden på forkant med den digitale udvikling på alle platforme.

Med specialistviden følger ansvaret for at undervise andre

Det er ikke kun Thomas, der kalder sig selv for en digital nørd. Det gør Google også. Thomas er med andre ord en af de få danskere, som har vundet en nordisk Google partner case i et af sine projekter.

Thomas og Flash teamet er en af de få danske virksomheder, der har et direkte samarbejde med Google, og alle i teamet er certificeret af Google. Det sikrer Flash partnerstatus med licens til at undervise, hvilket blandt andet har ført Thomas ud og undervise flere hundrede virksomheder i online markedsføring samt underviserne på Copenhagen Business School.

De digitale kompetencer kan bruges i alle brancher

Ifølge Thomas kan han og teamets speciale i søgemaskine-optimering, samt betalt markedsføring med fokus på optimering af virksomheders marketingsbudgetter, bruges i alle brancher, der ønsker at brande sig på nettet – eller sælge varer her og nu.

Dit website er i gode hænder

Selvom Mathias er Benjamin på Bonfire, så er han meget selvstændig, struktureret og detaljeorienteret – noget som kunderne sætter stor pris på. Mathias følger altid sine opgaver til dørs og er både omstillingsparat og servicemindet. Han er vant til at føre dialog samt supportere over telefonen, e-mail og teamviewer mm. Mathias er med andre ord vant til at stå i en situation, hvor hurtig udredning af problemer er et must.

Det tekniske overblik

Design og kommunikation, product testing, wordpress webmaster, sociale medier, gamification.
WordPress hjemmeside, oprettelse af undersider, Mail chimp, SEO, tekster, og alm. drift med mere.
Erfaring med Umbraco, WordPress, Joomla, Shopify, Drupal. Intermediate koder i PHP, med et afgangsprojekt i “dynamic driven databases”. God forståelse for Databaser, CSS, HTML, Jquery og diverse web teknologier.
Planlægning og design af brugerflader samt hjemmesider: HTML, CSS, Bootstrap, Foundation, Razor, MySQL, PHP, Angular. – Angular mobil applikationer – Databaser, big data. – CMS; Drupal, Umbraco, WordPress.
Multimedia Design & Communication med planlægning og design af hjemmesider. Redigering og produktion af video. Ide koncepter og design. – CMS; WordPress, Shopify.
Design af brugergrænseflader på IT løsninger.

Bonus info

Mathias har tidligere svømmet, dyrket sejlads og skydning på semihøjt niveau. I dag handler det om CounterStrike (rank Global elite), World of Warcraft, League of Legends (holdturnering) og Call of Duty (tuneringer). Mathias har også besøgt verdens største LAN event (Dreamhack).

Mathias Madsen

mathais madsen farve

Detaljeorienteret webudvikler med sans for god kundeservice

Mathias Madsen er en del af Flash teamet og arbejder i dag primært med webudvikling ud fra en baggrund som multimediedesigner. Mathias er stærk i de forskellige web tekno­lo­gier og design/usability, og så er han skolet i god og tålmodig kundeservice fra dag­ligvarebranchen. Et stort plus i en hektisk hverdag med mange fagudtryk.

Mathias har bred erfaring inden for CMS’er, PHP, MySQL, og CSS. Ud over de forskellige programmeringssprog har han også erfaring med grafiske værktøjer som Photoshop, Indesign, Premiere Pro, After Effects og Adobe Sketch. Det gør ham i stand til at sætte sit eget præg på designløsninger, og han har tidligere arbejdet tæt med udviklerteam for at skabe den bedste UX/UI.

 

Dorte Klattschou

dorte 1

Passioneret digital kommunikatør med overblik, indlevelse og drive

 • Ambitiøs og passioneret kommunikatør med coach- og salgsbaggrund
 • Specialist i SEO og Googles digitale platforme
 • Content creator med et kreativt drive baseret på indlevelse i målgruppens ønsker og behov
 • Tager naturligt lederskab på opgaverne med projektledelse, struktur og overblik
 • Udforsker løbende marketingstrategier, der kan generere salg på de digitale platforme
 • Brænder for at inspirere sine kollegaer og skabe de bedste resultater for kunderne
 • Bliver inspireret af marketingplaner, der skal konverteres til salg her og nu – og i fremtiden


Bonus info

Dorte har været fodboldtræner og trænet små piger og drenge i 10 år i bl.a. B82, Lyngby Boldklub og nu Virum Sorgenfri Boldklub. Dorte har arbejdet i Grønland, England, Spanien og USA og besøgt Facebook hovedkvarteret i Menlo Park, Palo Alto, Californien. Hun elsker sin hængekøje i stuen og går op i økologi og sundhed.

Digital kommunikation med menneskelig indsigt og et suverænt teknisk overblik

Dorte Klattschou har som passioneret SEO specialist og Head of Content helt naturligt fingeren på pulsen, når det gælder SEO og Google Ads i Flash teamet.

Det tekniske overblik kan ifølge Dorte ikke stå alene. For at skabe effektfuld digital kommunikation, der både sælger varen og opbygger brands, skal du også elske mennesker og kunne sætte dig ind i deres situation for lynhurtigt at finde ud af, hvilke behov og ønsker dine kunder har, og hvad deres kunder leder efter. Først herfra kan du skabe effektiv, digital kommunikation, der er tilpasset målgruppen.

Hvis du ved, hvad du skal sige – så sig det!
Når man ved, at Dorte er uddannet coach og vant til at undervise i personlig udvikling, coaching, netværk og sundhed, giver det god mening, at kunderne karakteriserer Dorte som en fremragende kommunikator og en fantastisk netværker, der opbygger solide partnerskaber og et godt kundesamarbejde. Dorte er født nysgerrig og udadvendt og tager helt naturligt lederskab og erfaring med fra sit tidligere arbejde verden rundt. Dorte har tidligere været Business- og Life Coach, Projektleder samt Marketing- og Salgschef.

Når Dorte skal udtænke indhold til en digital kampagne, finder hun hurtigt ud af, hvilket content, der skal skrives. Den viden bygger både på analysedelen fra f.eks. Google og SEO værktøjer, og hvilket content, der skaber størst synlighed i forhold til Organisk SEO, samt annoncering på Google Ads og Facebook. For som Dorte plejer at sige – når man ved, hvad man skal sige, så sig det, og sørg for at flest muligt hører det! At Dorte hjælper virksomheder med SEO, markedsføring og synlighed på Facebook og Google, siger næsten sig selv.

Den digitale tilgang i øjenhøjde krydret med indlevelse og to-do-liste

En glad kunde kalder Dorte for SEO-tryllefeen og forklarer, at Dorte har evnen til at tage hånd om kundens hjemmeside med opsætning, design og SEO-optimering. Der bliver lavet søgeordsanalyser og konkurrentanalyser, hvor der hurtigt opstår målbare resultater på grund af en effektiv SEO-optimering. Dorte benytter en overskuelig værktøjskasse og to-do-liste, så typisk de lidt mindre kunder, kender deres næste skridt. Flash´s store kunder håndterer Dorte i tæt samarbejde med kunden selv. Og de kan naturligvis altid kontakte Dorte, hvis de har behov for akut hjælp eller næste trin på rejsen. At hun så samtidig har overblik, høj energi og et smittende humør er prikken over i’et.

Hvorfor vælge os?

Der er mange grunde til, at du bør vælge Flash Marketing som din digitale marketingpartner.

Her er blot nogle få:

 • Vi er eksperter inden for vores felt
 • Vi har et stærkt track record
 • Vi er fleksible og tilpasser os dine behov
 • Vi er altid opdateret på de nyeste trends


Vi er eksperter inden for vores felt

Vores team af erfarne eksperter har en dyb forståelse af digital marketing. Vi ved, hvad der virker, og vi ved, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi har et stærkt track record

Vi har hjulpet mange virksomheder med at øge deres salg, trafik og brandkendskab. Vi er stolte af vores arbejde, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Vi er fleksible og tilpasser os dine behov

Vi forstår, at hver virksomhed er unik. Vi tilpasser vores ydelser til dine individuelle behov og krav.

Vi er altid opdateret på de nyeste trends

Vi holder os altid opdateret på de nyeste trends inden for digital marketing. Vi sørger for, at du får de bedste muligheder for at nå dine mål.

Bonfire2900 F1A2194

Få et uforpligtende tilbud