Historien bag vores

Ideen til Flash blev skabt tilbage i 2010, vel vidende at der allerede var masser af digitale marketingbureauer derude. Men vores oplevelse var, at som virksomhed kunne det være svært finde et professionelt bureau, der var i stand til at levere stærke resultater, og ikke kun en ”digital ansigtsløftning”.

Den oplevelse hænger sandsynligvis sammen med det faktum, at udviklingen indenfor online markedsføring sker i et hæsblæsende tempo. Det har betydet at mange bureauer ganske enkelt ikke har formået at tilpasse sig alt det nye. Eller sagt på en anden måde – succes indenfor digital markedsføring kræver viden, løbende uddannelse og en lyst/evne til lynhurtigt at tilpasse sig.

Flash Marketing er en af de få danske virksomheder, der har et direkte samarbejde med Google. Vores specialister er certificeret af Google, hvilket gør at vi har partnerstatus, med licens til at undervise andre. Det giver os de bedste forudsætninger for at opnå succes med online markedsføring for din virksomhed.

Som kunde hos os får du adgang til et hold af specialister, med masser af viden inden for:

  • Online annoncering
  • Facebook
  • LinkedIn
  • SEO
  • Webshops
  • Hjemmesider

Vores tilgang til digital markedsføring er enkel – vi er udelukkende drevet af resultater. Ingen undskyldninger eller kompleks fagsnak for at skjule manglende fremskridt. Alt, hvad vi gør, er baseret på faktiske tal og enkle præstationsmål, således at din omsætningsvækst skaber et reelt afkast på din investering.

Vi lever for at gøre online markedsføring enkelt og rentabelt for alle vores kunder.