Digital signatur til WordPress

MitID integration

Glem alt om komplekse logins og uendelige passwords. Med MitID bliver det nemt og hurtigt for dine kunder at logge ind, hvilket betyder en mere smidig og effektiv brugeroplevelse. 

Din nøgle til en sikker hjemmeside

MitID kan bruges på en bred vifte af hjemmesider og online platforme, der kræver brugerautentificering og godkendelse. Alt fra klinikker til bilforhandlere eller andre forretninger hvor man ønsker en sikker validering af brugere.

Gør det nemt for brugerne

Glem alt om komplekse logins og uendelige passwords. Med MitID bliver det nemt og hurtigt for dine kunder at logge ind, hvilket betyder en mere smidig og effektiv brugeroplevelse. 

Flash Marketing Kaebekirurgisk Klinik hjemmeside design
Flash Marketing Kaebekirurgisk Klinik MitID integration1 1

Øget troværdighed

I en digital verden, hvor tillid er altafgørende, signalerer MitID-integration til dine besøgende, at du tager deres sikkerhed alvorligt.

Når du vælger at integrere MitID på din hjemmeside, ikke alene opgraderer du din hjemmesides sikkerhed, men du investerer også i en smidig brugeroplevelse og øget tillid fra dine besøgende. I en tid, hvor digital sikkerhed er i fokus, vil en investering i MitID give dig en konkurrencefordel.

Sikkert login med MitID

MitID fungerer som en digital identifikator, der kan anvendes på flere måder for at forbedre beskyttelsen af brugerdata og overholde gældende privatlivsregler. MitID gør det lettere at administrere samtykke og give brugerne kontrol over deres personlige oplysninger.  MitID bruges til at logge på offentlige hjemmesider som fx borger.dk og skat.dk og på mange private hjemmesider som din netbank. MitID opfylder den skærpede sikkerhed, der er nødvendig i dag og i fremtiden.

Flash Marketing Kaebekirurgisk Klinik MitID integration 1

Få et uforpligtende tilbud