Display Marketing

Målret dine reklamer mod brugere der allerede er købsparate samt villige til at købe dine produkter.
Flash-Marketing-Facebook-sider

Indholdsfortegnelse

Display marketing er en effektiv visuel form for betalt markedsføring

Med display marketing kan du målrette dine annoncer mod helt bestemte segmenter.

Displayannoncering er en form for betalt annoncering og en af ​​de mest populære typer indenfor online marketing. Det er et visuelt baseret middel der kan benyttes til at promovere dit brand. Displayannoncering er annoncer på websteder, apps og sociale medieplatforme.

Display annoncer rammer relevante brugere der har søgt på det I tilbyder

Display-annoncer er effektive annoncer baseret på brugernes data og adfærd. Dine annoncer kommer til syne på skærmen hos brugere, der har søgt på produkter eller services, du tilbyder. På den måde rammer du relevante brugere baseret på cookies, som kan være utrolig indsigtsrige i dag.

Der findes mange muligheder med display marketing, og du bør være så specifik som muligt, både i forhold til din målgruppe og den type display, du vælger. For at opnå optimal opmærksomhed er det vigtigt at designe en strategi, der passer bedst til dit brand og din målgruppe.

Display annoncer vises på websteder, sociale medier og apps

  Det største og mest effektive displaynetværk er Google Ads

Med Display annoncering benytter vi banner- og tekstannoncer til at promovere dit brand, dit produkt eller din virksomhed på nettet. Display annoncering er en effektiv måde at få udbredt kendskabet til din virksomhed på og display annoncering er også god at bruge, når du vil finde nye kunder. 

 Med displayannoncer er det muligt at målrette dine annoncer via mange forskellige parametre. Displayannoncer kan f.eks. målrettes til specifikke demografier, som alder og køn, til forskellige interesser og udvalgte nøgleord, eller til geografi, enheder og bestemte tidspunkter og vigtigst af alt kan de benyttes til remarketing.

Innovative bannerreklamer for anerkendte brands både lokalt og globalt

Hos Flash Marketing ved vi, at den korteste vej mellem dig og relevante kunder er igennem effektive annoncer. Derfor gør vi en dyd ud af at skræddersy de bedste display-kampagner til dit brand, så du får det bedste afkast på dit budget.

 Vi finder ud af hvilke displaynetværk, der passer bedst til din virksomheds produkter. 

Flere artikler

Google Analytics

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering er en proces, der handler om at forbedre antallet af besøgende, der foretager en handling på din hjemmeside, f.eks. køber et produkt, tilmelder sig et nyhedsbrev eller kontakter dig.

Læs mere »
Søgemaskineoptimering

Google Gemini vs ChatGPT

Google Gemini og ChatGPT er begge store sprogmodeller (LLM’er), der er i stand til at generere tekst, oversætte sprog, skrive forskellige former for kreativt indhold og besvare dine spørgsmål på en informativ måde. Læs mere om hvad forskellen på Google Gemini og ChatGPT er.

Læs mere »
Wordpress Hjemmeside

Hvad er en mobil hjemmeside?

Responsive design betyder tilpasset til forskellige enheder Der har de seneste år været et større salgshype omkring vigtigheden i at have en mobilvenlig hjemmeside samt

Læs mere »

Få et uforpligtende tilbud