Display Marketing

Målret dine reklamer mod brugere der allerede er købsparate samt villige til at købe dine produkter.
Flash-Marketing-Facebook-sider

Indholdsfortegnelse

Display marketing er en effektiv visuel form for betalt markedsføring

Med display marketing kan du målrette dine annoncer mod helt bestemte segmenter.

Displayannoncering er en form for betalt annoncering og en af ​​de mest populære typer indenfor online marketing. Det er et visuelt baseret middel der kan benyttes til at promovere dit brand. Displayannoncering er annoncer på websteder, apps og sociale medieplatforme.

Display annoncer rammer relevante brugere der har søgt på det I tilbyder

Display-annoncer er effektive annoncer baseret på brugernes data og adfærd. Dine annoncer kommer til syne på skærmen hos brugere, der har søgt på produkter eller services, du tilbyder. På den måde rammer du relevante brugere baseret på cookies, som kan være utrolig indsigtsrige i dag.

Der findes mange muligheder med display marketing, og du bør være så specifik som muligt, både i forhold til din målgruppe og den type display, du vælger. For at opnå optimal opmærksomhed er det vigtigt at designe en strategi, der passer bedst til dit brand og din målgruppe.

Display annoncer vises på websteder, sociale medier og apps

  Det største og mest effektive displaynetværk er Google Ads

Med Display annoncering benytter vi banner- og tekstannoncer til at promovere dit brand, dit produkt eller din virksomhed på nettet. Display annoncering er en effektiv måde at få udbredt kendskabet til din virksomhed på og display annoncering er også god at bruge, når du vil finde nye kunder. 

 Med displayannoncer er det muligt at målrette dine annoncer via mange forskellige parametre. Displayannoncer kan f.eks. målrettes til specifikke demografier, som alder og køn, til forskellige interesser og udvalgte nøgleord, eller til geografi, enheder og bestemte tidspunkter og vigtigst af alt kan de benyttes til remarketing.

Innovative bannerreklamer for anerkendte brands både lokalt og globalt

Hos Flash Marketing ved vi, at den korteste vej mellem dig og relevante kunder er igennem effektive annoncer. Derfor gør vi en dyd ud af at skræddersy de bedste display-kampagner til dit brand, så du får det bedste afkast på dit budget.

 Vi finder ud af hvilke displaynetværk, der passer bedst til din virksomheds produkter. 

Flere artikler

Søgemaskineoptimering

Teknisk SEO

Kører din hjemmeside langsomt og har du ikke styr på 301 redirects når du får lanceret ny hjemmeside? Så er det her teknisk SEO kommer ind, dette kan påvirke dine placeringer på søgemaskinerne samt brugeroplevelsen

Læs mere »
Søgemaskineoptimering

WordPress Hastighedsoptimering

Kører din Webshop eller Hjemmeside for langsomt? Så skal den hastighedsoptimeres, det har en stor betydning for dine placeringer på søgemaskinerne. Få råd til hvordan du kan gøre det.

Læs mere »

Få et uforpligtende tilbud