Tips & Tricks til SEO, hjemmesider, online markedsføring & webshops

Her finder du tips, råd og facts omkring online markedsføring samt tekniske artikler omkring hjemmesider. Som specialister med over 20 års erfaring deler vi gerne den viden vi har opsamlet. Det kaldes i fagsprog Content Marketing
Flash Marketing Facebook sider
Søgemaskineoptimering

Google Gemini vs ChatGPT

Google Gemini og ChatGPT er begge store sprogmodeller (LLM’er), der er i stand til at generere tekst, oversætte sprog, skrive forskellige former for kreativt indhold og besvare dine spørgsmål på en informativ måde. Læs mere om hvad forskellen på Google Gemini og ChatGPT er.

Læs mere >>
Flash Marketing Hjemmeside Design 2 1
Søgemaskineoptimering

Google Gemini & SEO

Ved at bruge Gemini effektivt kan du forbedre din SEO-strategi og opnå bedre resultater i søgeresultater. Det er dog vigtigt at huske på, at Gemini er et værktøj, og at SEO-succes kræver en holistisk strategi.

Læs mere >>
Flash Marketing Yuvafy Display Design 1
Google Analytics

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering er en proces, der handler om at forbedre antallet af besøgende, der foretager en handling på din hjemmeside, f.eks. køber et produkt, tilmelder sig et nyhedsbrev eller kontakter dig.

Læs mere >>
Flash Marketing Hjemmeside Design 2 1
Søgemaskineoptimering

Teknisk SEO

Kører din hjemmeside langsomt og har du ikke styr på 301 redirects når du får lanceret ny hjemmeside? Så er det her teknisk SEO kommer ind, dette kan påvirke dine placeringer på søgemaskinerne samt brugeroplevelsen

Læs mere >>
Flash Marketing Hjemmeside Design 2 1
Søgemaskineoptimering

WordPress Hastighedsoptimering

Kører din Webshop eller Hjemmeside for langsomt? Så skal den hastighedsoptimeres, det har en stor betydning for dine placeringer på søgemaskinerne. Få råd til hvordan du kan gøre det.

Læs mere >>
Flash Marketing Konkurrrentanalyse min
Søgemaskineoptimering

Konkurrentanalyse

Er du nysgerrig på hvad konkurrenterne gør for at opnå succes? Vi tilbyder en analyse, der dækker alle aspekter af din konkurrenters online forretning

Læs mere >>
Hjaelp til Sociale medier Flash
Sociale medier

Markedsføring på sociale medier

Markedsføring på sociale medier er en effektiv måde at nå ud til din målgruppe og øge din omsætning. Ved at skabe relevant og engagerende indhold kan du opbygge relationer til dine kunder og skabe brand awareness.

Læs mere >>
Flash Marketing Banner Design til Google Ads 1
Google Ads

Google Ads | Når du vil være synlig

Google Ads er en af de mest effektive måder at nå ud til potentielle kunder på nettet. Med Google Ads kan du vise dine annoncer øverst i søgeresultaterne, når folk søger efter produkter eller tjenester, der er relevante for din virksomhed.

Læs mere >>

Få et uforpligtende tilbud