Konverteringsoptimering

ANALYSE

Effektiv konverteringsoptimering

Jeres hjemmeside er jeres ansigt udadtil, jeres digitale visitkort og ikke mindst jeres personlige sælger. Ligesom når I møder kunderne ansigt til ansigt, bør jeres hjemmeside derfor være imødekommende og pålidelig. Førstehåndsindtrykket betyder nemlig alt – både digitalt og offline.

Når der skal kigges på konverteringsoptimering, sætter vi os i kundens sted. Afspejler jeres hjemmeside en professionel og kompetent profil, hvor der er styr på tingene, eller er der faktorer, der får de besøgende til at tøve?

Hos Flash Marketing undersøger vi først og fremmest, hvor let det er at gå fra besøgende til køber på jeres site. Derudover kigger vi på, om I har flotte og overskuelige landingpages, og ikke mindst om I har styr på jeres USP’er og jeres troværdighed. Nøgleordene, når det kommer til konverteringsoptimering, er nemlig brugervenlighed, tilgængelighed og professionalitet.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for jer. Sammen finder vi den bedste optimering til at sikre jer bedre salgstal.

ØNSKER I AT FÅ SUCCES MED JERES BRAND?

Venligst udfyld og få et uforpligtende tilbud