Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse danner grundlag for både den organiske søgeordsoptimering samt den betalte markedsføring. Vi sørger for at finde de søgeord som jeres potentielle kunder benytter

ANALYSE | SØGEORDSANALYSE

Skab organisk trafik via en søgeordsanalyse

Det kan være svært at gætte, hvad brugere søger på, når de leder efter en virksomhed som jeres. Flash Marketing tilbyder en grundig søgeordsanalyse baseret på professionelle SEO-værktøjer.

organisk SEO - HVAD ER EN SØGEORDSANALYSE?

For at jeres kommende kunder kan finde jeres flot designede website, jeres webshop og jeres lækre produkter eller gode ydelser, bliver I nødt til at være synlig online, når jeres kommende kunder og målgruppe søger i Google, efter netop dét I forhandler og yder. Søgeordsanalysen er derfor en uhyre vigtig del i jeres SEO strategi, jeres Content strategi og jeres PPC strategi.

Søgeordsanalysen kortlægger brugernes søgeadfærd på nettet, så I ved præcis, hvilke søgeord og søgetermer jeres målgruppe taster ind i Google. I kan ud fra søgeordsanalysen målrette jeres online strategi til brugernes adfærd online og dermed blive mere synlig, ranke højere, få mere trafik, få flere konverteringer og som følge heraf øge omsætningen.

Og er I ikke det, så er jeres konkurrenter det nok, og det betyder, at jeres kunder ikke kan finde jeres shop, og derfor køber produkterne hos konkurrenten i stedet for, og det er brandærgerligt at miste konverteringer, fordi I ikke har fået lavet en søgeordsanalyse, og derfor heller ikke har fået SEO optimeret jeres website, jeres webshop og jeres content til disse søgeord.

Vi anvender professionelle SEO programmer, som giver jer en effektiv søgeordsanalyse af hele jeres hjemmeside og guider jer til, hvor der skal optimeres, for at I kan opnå en bedre placering på Google.

Læg en online strategi - HVORFOR ER SØGEORDSANALYSEN VIGTIG?

Infografik: Flash Marketing Søgeordsanalyse - Effektiv SEO, PPC og Content Strategi

ØNSKER I AT FÅ SUCCES MED JERES BRAND?

Venligst udfyld og få et uforpligtende tilbud