Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse danner grundlag for både den organiske søgeordsoptimering samt den betalte markedsføring. Vi sørger for at finde de søgeord som jeres potentielle kunder benytter

ANALYSE | SØGEORDSANALYSE

Skab organisk trafik via en søgeordsanalyse

Det kan være svært at gætte, hvad brugere søger på, når de leder efter en virksomhed som jeres. Flash Marketing tilbyder en grundig søgeordsanalyse baseret på professionelle SEO-værktøjer.

organisk SEO - HVAD ER EN SØGEORDSANALYSE?

For at jeres kommende kunder kan finde jeres flot designede website, jeres webshop og jeres lækre produkter eller gode ydelser, bliver I nødt til at være synlig online, når jeres kommende kunder og målgruppe søger i Google, efter netop dét I forhandler og yder. Søgeordsanalysen er derfor en uhyre vigtig del i jeres SEO strategi, jeres Content strategi og jeres PPC strategi.

Søgeordsanalysen kortlægger brugernes søgeadfærd på nettet, så I ved præcis, hvilke søgeord og søgetermer jeres målgruppe taster ind i Google. I kan ud fra søgeordsanalysen målrette jeres online strategi til brugernes adfærd online og dermed blive mere synlig, ranke højere, få mere trafik, få flere konverteringer og som følge heraf øge omsætningen.

 • Leder jeres målgruppe efter hækkeklipper, så skal I være synlig på søgeordet hækkeklipper.
 • Leder jeres målgruppe efter sorte kjoler, så skal I være synlig på long tail søgesætningen sorte kjoler.

Og er I ikke det, så er jeres konkurrenter det nok, og det betyder, at jeres kunder ikke kan finde jeres shop, og derfor køber produkterne hos konkurrenten i stedet for, og det er brandærgerligt at miste konverteringer, fordi I ikke har fået lavet en søgeordsanalyse, og derfor heller ikke har fået SEO optimeret jeres website, jeres webshop og jeres content til disse søgeord.

Vi anvender professionelle SEO programmer, som giver jer en effektiv søgeordsanalyse af hele jeres hjemmeside og guider jer til, hvor der skal optimeres, for at I kan opnå en bedre placering på Google.

Læg en online strategi - HVORFOR ER SØGEORDSANALYSEN VIGTIG?

 • Den danner grundlag for jeres Content strategi, jeres PPC strategi og jeres SEO strategi
 • Den kortlægger, hvilke søgeord der trender mest inden for jeres branche, og hvilke der egner sig bedst til netop jeres virksomhed
 • Den sørger for, I ved præcist, hvad jeres målgruppe søger efter i Google
 • Den afslører, hvilke long tail søgetermer jeres målgruppe taster ind i Google - ca. 70-75% af søgninger i Google er long tail søgninger. Long tail søgeord er fundamentet for en effektiv SEO strategi. Long tail søgeord er den måde, hvorpå I skaber organisk trafik til jeres shop eller website. Long tail ord er jeres mulighed for at over ranke konkurrenterne ved at have bedre meningsfyldt content med dem, som Google netop favoriserer. Jo mere specifikke long tail søgeord I får i søgeordsanalysen, des stærkere brugervenligt content kan I lave, der vil ranke højt. F.eks. sort kjole kan blive endnu mere specifik - sort kjole med glimmer, sort kjole til børn osv.
 • Den viser, hvordan I kan SEO optimere jeres content optimalt med de rigtige søgeord
 • Den afslører, hvordan I kan ranke højere ved at udnytte søgeord med høje månedlige søgninger og lav konkurrence
 • Den viser, hvilke søgeord jeres konkurrenter ranker på, for når de ranker på dem, så betyder det, at der er søgninger på de søgeord, og dem vil I også gerne ranke på og helst gerne ranke højere på
 • Den hjælper jer med at få mere trafik og dermed flere konverteringer, som i længden giver øget indtægter
 • Den sikrer, I kan optimere jeres website, content og shop, så I er synlig i Google på de rigtige søgeord/søgetermer
Infografik: Flash Marketing Søgeordsanalyse - Effektiv SEO, PPC og Content Strategi

ØNSKER I AT FÅ SUCCES MED JERES BRAND?

Venligst udfyld og få et uforpligtende tilbud