Hvad er Teknisk SEO? Teknisk SEO er betegnelsen for kodningsdelen

Teknisk SEO betyder du har fokus på flere forskellige tekniske faktorer, der har betydning for om hjemmesiden får en god placering på søgemaskinerne.

Et punkt, som mange overser, når hjemmesiden skal opdateres, er den tekniske SEO. Dette er selve fundamentet for, at jeres hjemmeside fungerer optimalt ud fra Googles kriterier. Samtidig er det en god rettesnor at følge for at gøre hjemmesiden så brugervenlig som mulig.

Hvis din side er brugervenlig og dine besøgende har nemt ved at komme rundt på din hjemmeside, så er der en god chance for at søgemaskinerne også er vild med din hjemmeside.

Er din hjemmeside derimod virkelig rodet og meget svær at navigere rundt på, den er langsom til at loade eller der er flere tekniske fejl på siden, så får du højst sandsynligt ikke  de placeringer i søgemaskinerne som du fortjener. Det er her du bør fokusere på din tekniske SEO på hjemmesiden, og sørge for at få den del af siden optimeret, så både dine besøgende og søgemaskinerne får en langt bedre og god oplevelse af at komme ind på din hjemmeside.

Få en teknisk SEO analyse

Lever jeres tekniske SEO ikke op til Googles krav, kan det have alvorlige konsekvenser for jeres digitale synlighed. Google vil slå hårdt ned på, at jeres hjemmeside ikke er mobilvenlig eller er langsom til at loade. Samtidig vil de brugere, der besøger jeres hjemmeside, hurtigt blive utålmodige og søge over til konkurrenterne.

Hos Flash Marketing er vi nørdede, når det kommer til SEO og digital synlighed, og som Google Partners kender vi SEO-kravene ned til mindste detalje. Vi tilbyder grundig optimering af jeres tekniske SEO. Det gælder blandt andet:

  • Mobilvenlighed
  • Hastighedsoptimering
  • Indeksering
  • Redirects – effektiv viderestilling af gamle sider
  • Korrekt ekstern link metode
  • https / SSL certifikat

Teknisk SEO dækker over website, server og domæne

Dit website, server og domæne er vigtige, når din side skal optimeres teknisk. Optimering der har med de 3 områder at gøre hører alt sammen under betegnelsen teknisk SEO. Teknisk SEO handler om at kontrollere, hvilke af dine hjemmesider søgemaskinerne skal have adgang til og samtidig sikre, at søgemaskinerne ikke indekserer eller bruger tid på websider, der ikke er vigtige i søgeresultaterne. Alle de sider, som søgemaskinerne finder på din hjemmeside, bliver lagt sammen, når søgemaskinerne analyserer kvaliteten af din hjemmeside. Derfor skal du blokere for adgang til de undersider, der ikke bidrager med noget interessant. Du har formentlig en underside om cookielovgivningen eller en side der omhandler handelsbetingelser, som på ingen måde er relevante for din side i søgemaskinerne og de skal derfor have no-index, så de ikke indekseres. Der er tydelige anvisninger omkring, hvilke tekniske foranstaltninger Google og de andre søgemaskiner, foretrækker at vi som digital marketing bureau har øje på og optimerer, for at få det bedste afkast i søgeresultaterne. Mange hjemmesider er baseret på dårlig kodning og indekseringsproblematikker der ikke er taget hånd, og det påvirker hjemmesidens synlighed i søgeresultaterne og giver dermed en dårlig website performance.

Teknisk SEO dækker over website, server og domæne

Er du i tvivl om du har behov for en teknisk SEO-analyse? Så har du det sikkert.

Størstedelen af hjemmesider vi optimerer er slet ikke opmærksomme på de mange tekniske udfordringer en hjemmeside kan have, som gør det virkelig svært, hvis ikke fuldstændigt umuligt for Google at crawle og indeksere dit website.

Udarbejdelsen af en teknisk SEO-analyse er ofte starten på et løbende samarbejde, da platformen skal sikres som det første skridt, inden vi foretager yderligere optimering.

Hvordan kan jeg få en teknisk SEO rapport?

Vi har lavet et utal af tekniske SEO analyser og optimeret hjemmesider siden 1996, hvor Thomas Reinholdt startede sit første firma med kodning af hjemmesider. Vi opdager ofte det, ingen andre finder pga. den mangeårige erfaring og speciale i hjemmesider. Giv os et kald eller send en mail.