Google Analytics - Konverter jeres trafik til henvendelser og salg

Google Analytics er en af de mest populære digitale analysesoftware tjenester vi har. Analytics er Googles GRATIS webanalysetjeneste, der analyserer detaljerede data om de besøgende på din hjemmeside for dig. De data indsigter du får via Analytics, giver dig værdifulde oplysninger, der kan forme din virksomheds successtrategi. Du får vigtige detaljer om, hvad folk gør, når de besøger dit websted, hvor længe de bliver, og hvilke sider de besøger på dit websted.

10 gode grunde til du skal benytte Google Analytics

Nedenfor er nogle grunde til, hvorfor du skal bruge Google Analytics, til at opnå bedre indsigt med dit website/ din shop og dine besøgende:

Korrekt opsætning af Google Analytics

I Google Analytics findes der mange muligheder og indstillinger, og al tracking skal sættes op korrekt, for at I får noget ud af det. 

Når I optimerer jeres hjemmeside, skal I også kunne måle jeres resultater. Én ting er at vide, hvor mange besøgende I får ind om dagen, men ved I også, hvad de foretager sig på hjemmesiden?

Med Google Analytics er det muligt at tracke både jeres besøgende og detaljer om deres aktivitet og resultaterne af jeres nyhedsbreve og annoncekampagner.

Vi hjælper jer med at linke jeres mail- og annoncekampagner til systemet, så I nemt kan få et overblik over, hvor godt det er gået med hver kampagne. 

På den måde bliver I hurtigt klar over, hvad der virker, og hvad der skal gøres anderledes.

Uanset om du er e-handelswebsted eller en informativ blog, vil du helt sikkert drage store fordele af og kunne forstå, og have muligheden for at nærstudere dine besøgendes adfærd for at levere endnu bedre resultater til dine besøgende.

Google Analytics Flash Marketing